Bij de Brugse galerie Artonivo staan dit jaar vijf thematische tentoonstellingen in de steigers. Tijdens Feminity, de eerste in de reeks, tonen vijf vrouwen uit verschillende kunstdisciplines hun werk in een interactieve opstelling. Visuele poÃ"zie rond het thema leidt de bezoeker door de tentoonstelling.

De uitgenodigde dames zijn nadrukkelijk met elkaar verbonden door hun liefde voor eenvoud en de hedendaagse vertaling van hun ambacht. En dus exposeren ontwerpster en zilversmid Nedda El-Asmar en textielontwerpster Petra Beaumon in het gezelschap van grafica Sanny Winters en dichteres Martine Deré. Met de Zweedse glaskunstenares Anna Ehrner ten slotte kijkt Feminity ook over de grenzen.

Britt Guetens

Feminity, van 7 februari tot 13 april in galerie Artonivo, Wollestraat 25, 8000 Brugge. Dagelijks van 15 tot 18 uur. Info: 050 33 50 61.

Bij de Brugse galerie Artonivo staan dit jaar vijf thematische tentoonstellingen in de steigers. Tijdens Feminity, de eerste in de reeks, tonen vijf vrouwen uit verschillende kunstdisciplines hun werk in een interactieve opstelling. Visuele poÃ"zie rond het thema leidt de bezoeker door de tentoonstelling. De uitgenodigde dames zijn nadrukkelijk met elkaar verbonden door hun liefde voor eenvoud en de hedendaagse vertaling van hun ambacht. En dus exposeren ontwerpster en zilversmid Nedda El-Asmar en textielontwerpster Petra Beaumon in het gezelschap van grafica Sanny Winters en dichteres Martine Deré. Met de Zweedse glaskunstenares Anna Ehrner ten slotte kijkt Feminity ook over de grenzen.Britt Guetens Feminity, van 7 februari tot 13 april in galerie Artonivo, Wollestraat 25, 8000 Brugge. Dagelijks van 15 tot 18 uur. Info: 050 33 50 61.