Via Kickstarter hoopt de campagne genoeg middelen te verzamelen om een professioneel voorlichtingsfilmpje te maken voor de transgendergemeenschap. Wanneer je beslist om hormonen te nemen om van geslacht te veranderen, doorloop je immers allerlei fysieke en emotionele stadia die kunnen aanvoelen als een tweede puberteit.

Het 'Second Puberty' team wil met humor en juiste informatie een voorlichtingsfilmpje maken voor zij die door deze transitie gaan en vrienden en familie die meer willen weten over de transitie. (LP)

Via Kickstarter hoopt de campagne genoeg middelen te verzamelen om een professioneel voorlichtingsfilmpje te maken voor de transgendergemeenschap. Wanneer je beslist om hormonen te nemen om van geslacht te veranderen, doorloop je immers allerlei fysieke en emotionele stadia die kunnen aanvoelen als een tweede puberteit. Het 'Second Puberty' team wil met humor en juiste informatie een voorlichtingsfilmpje maken voor zij die door deze transitie gaan en vrienden en familie die meer willen weten over de transitie. (LP)