Instagram is een handige tool om met één beeld te tonen waar je bent, wat je aan het doen bent en wat je interesses zijn. De 'flat lay', een foto waarin je enkele objecten op een neutrale ondergrond plaatst en je je camera van bovenaf een foto laat nemen, is erg populair op Instagram.

Ben je een grote fan van een bepaald make-upmerk? Neem je graag foto's met een analoge camera? Lees je regelmatig literaire klassiekers of luister je vol bewondering naar vinylplaten? Verzamel deze objecten in een mooi gestileerd frame en zwier ze op Instagram. Zo verzamel je niet alleen likes, je toont er ook je persoonlijkheid mee en vindt gelijkgestemde zielen.

Hoe je een echte pro wordt op Instagram? Blogger Kelsey Farese geeft constructieve tips. (LP)

Instagram is een handige tool om met één beeld te tonen waar je bent, wat je aan het doen bent en wat je interesses zijn. De 'flat lay', een foto waarin je enkele objecten op een neutrale ondergrond plaatst en je je camera van bovenaf een foto laat nemen, is erg populair op Instagram. Ben je een grote fan van een bepaald make-upmerk? Neem je graag foto's met een analoge camera? Lees je regelmatig literaire klassiekers of luister je vol bewondering naar vinylplaten? Verzamel deze objecten in een mooi gestileerd frame en zwier ze op Instagram. Zo verzamel je niet alleen likes, je toont er ook je persoonlijkheid mee en vindt gelijkgestemde zielen. Hoe je een echte pro wordt op Instagram? Blogger Kelsey Farese geeft constructieve tips. (LP)