Je kan het hen proberen uitleggen, maar écht snappen hoe vervelend of zelfs vernederend op straat nageroepen worden kan zijn, doen mannen pas echt als ze het met hun eigen ogen zien. En vooral als het slachtoffer één van hun dierbaren betreft.

In navolging van Cosmopolitan -die eerder al lieten zien hoe mannen reageerden wanneer ze zagen hoe hun vriendin wordt nageroepen- maakte The Scene een filmpje dat vaders toont wat hun dochters te verduren krijgen op straat.

We hoeven niet te schrijven dat de meeste vaders niet blij waren met de beelden. Er werd opgeroepen tot respect (en iemand dreigde zelfs met een vuistgevecht). Bekijk het filmpje vooral zelf:

Je kan het hen proberen uitleggen, maar écht snappen hoe vervelend of zelfs vernederend op straat nageroepen worden kan zijn, doen mannen pas echt als ze het met hun eigen ogen zien. En vooral als het slachtoffer één van hun dierbaren betreft.In navolging van Cosmopolitan -die eerder al lieten zien hoe mannen reageerden wanneer ze zagen hoe hun vriendin wordt nageroepen- maakte The Scene een filmpje dat vaders toont wat hun dochters te verduren krijgen op straat. We hoeven niet te schrijven dat de meeste vaders niet blij waren met de beelden. Er werd opgeroepen tot respect (en iemand dreigde zelfs met een vuistgevecht). Bekijk het filmpje vooral zelf: