Elizabeth Moss is het hoofd van 'Rare Digital Art', een bedrijf uit New York dat zich specialiseert in het bewerken van foto's. Onder meer Vogue, Elle, GQ, Vanity Fair en andere beroemde modebladen hebben al beroep gedaan op haar expertise.

Moss besliste om enkele voorbeelden van bewerkte foto's in time-lapse video's te gieten. 'De filmpjes zijn uniek omdat dit de eerste keer is dat een professioneel bedrijf dat voor belangrijke klanten werkt inkijk geeft in de manier van werken. De 'voor en na' video's die beschikbaar zijn op het net zijn vaak slecht gemaakt en niet representatief voor de realiteit. Ik denk dat het bijvoorbeeld interessant is voor mensen om te zien dat we soms poriën bijtekenen wanneer er geen zichtbaar zijn. Zo wordt een foto realistischer.'

De video's hieronder tonen anderhalf tot zes uur werk in negentig seconden.

(LP)

Elizabeth Moss is het hoofd van 'Rare Digital Art', een bedrijf uit New York dat zich specialiseert in het bewerken van foto's. Onder meer Vogue, Elle, GQ, Vanity Fair en andere beroemde modebladen hebben al beroep gedaan op haar expertise.Moss besliste om enkele voorbeelden van bewerkte foto's in time-lapse video's te gieten. 'De filmpjes zijn uniek omdat dit de eerste keer is dat een professioneel bedrijf dat voor belangrijke klanten werkt inkijk geeft in de manier van werken. De 'voor en na' video's die beschikbaar zijn op het net zijn vaak slecht gemaakt en niet representatief voor de realiteit. Ik denk dat het bijvoorbeeld interessant is voor mensen om te zien dat we soms poriën bijtekenen wanneer er geen zichtbaar zijn. Zo wordt een foto realistischer.' De video's hieronder tonen anderhalf tot zes uur werk in negentig seconden.(LP)