NAPSA, kort voor National Association for the Preservation of Skin Art, wil mensen de kans geven om hun tatoeages een tweede leven te geven na hun dood. Ze zijn immers van mening dat tatoeages kunst zijn en dat je ze, net zoals conventionele kunst, gerust aan de muur kunt hangen wanneer de eigenaar van de tatoeage is overleden. Dat klinkt misschien luguber, maar anderzijds is het niet zo'n vreemd idee om iets dat zo persoonlijk is te willen bewaren.

Wie wil lid worden van NAPSA moet lidgeld betalen. Zo worden de kosten gedekt. Wanneer het lid overlijdt, moet een aangeduide geliefde NAPSA verwittigen, zodat ze een kit kunnen opsturen waarmee de begrafenisondernemer aan de slag kan. Vervolgens wordt het stukje huid opgestuurd naar NAPSA die ervoor zorgen dat de tatoeage wordt ingekaderd voor de eeuwigheid.

(LP)

NAPSA, kort voor National Association for the Preservation of Skin Art, wil mensen de kans geven om hun tatoeages een tweede leven te geven na hun dood. Ze zijn immers van mening dat tatoeages kunst zijn en dat je ze, net zoals conventionele kunst, gerust aan de muur kunt hangen wanneer de eigenaar van de tatoeage is overleden. Dat klinkt misschien luguber, maar anderzijds is het niet zo'n vreemd idee om iets dat zo persoonlijk is te willen bewaren. Wie wil lid worden van NAPSA moet lidgeld betalen. Zo worden de kosten gedekt. Wanneer het lid overlijdt, moet een aangeduide geliefde NAPSA verwittigen, zodat ze een kit kunnen opsturen waarmee de begrafenisondernemer aan de slag kan. Vervolgens wordt het stukje huid opgestuurd naar NAPSA die ervoor zorgen dat de tatoeage wordt ingekaderd voor de eeuwigheid. (LP)