Sommige mannen waren onder de indruk van de verpakking "Ik heb al kerstcadeaus gegeven die lelijker ingepakt waren dan dit" en "Als je mij zou wijsmaken dat dit een zakje kruidenthee was zou ik je geloven".

Een andere man vond het dan weer de moeite om zijn grootste knutseltalent te showcasen en maakte een Teenage Mutant Ninja Turtle masker. Boys will be boys? Allerminst. De mannen die aan deze proef deelnamen stonden open om bij te leren en dat is eigenlijk alles wat wij vragen.

Het is weinig waarschijnlijk dat ze deze skills ooit zullen moeten bovenhalen, maar het is niet verkeerd dat mannen beseffen wat voor gedoe het soms is om je maandverband of tampon te vervangen wanneer je ongesteld bent. (KS)

Sommige mannen waren onder de indruk van de verpakking "Ik heb al kerstcadeaus gegeven die lelijker ingepakt waren dan dit" en "Als je mij zou wijsmaken dat dit een zakje kruidenthee was zou ik je geloven". Een andere man vond het dan weer de moeite om zijn grootste knutseltalent te showcasen en maakte een Teenage Mutant Ninja Turtle masker. Boys will be boys? Allerminst. De mannen die aan deze proef deelnamen stonden open om bij te leren en dat is eigenlijk alles wat wij vragen. Het is weinig waarschijnlijk dat ze deze skills ooit zullen moeten bovenhalen, maar het is niet verkeerd dat mannen beseffen wat voor gedoe het soms is om je maandverband of tampon te vervangen wanneer je ongesteld bent. (KS)