Een tampon en maandverband kunnen ze nog herkennen, maar hoe een tampon te gebruiken? Ze hebben er geen idee van.

Plan U.K. en V.Point News willen met deze video het spreken over menstruatie makkelijker maken en uit de taboesfeer halen en ze willen mannen erop wijzen hoe belangrijk het voor vrouwen is om toegang te hebben tot sanitaire producten en voorzieningen over de hele wereld.

Hopelijk is het voortaan gedaan met het gemopper wanneer vrouwen er zeker van willen zijn dat ze tijdens een dagtrip ergens naar het dagtoilet kunnen. Maandverband en een tampon moeten immers om de paar uur verwisseld worden en daar heb je nu eenmaal een toilet voor nodig.

(Via Refinery 29)

Een tampon en maandverband kunnen ze nog herkennen, maar hoe een tampon te gebruiken? Ze hebben er geen idee van.Plan U.K. en V.Point News willen met deze video het spreken over menstruatie makkelijker maken en uit de taboesfeer halen en ze willen mannen erop wijzen hoe belangrijk het voor vrouwen is om toegang te hebben tot sanitaire producten en voorzieningen over de hele wereld.Hopelijk is het voortaan gedaan met het gemopper wanneer vrouwen er zeker van willen zijn dat ze tijdens een dagtrip ergens naar het dagtoilet kunnen. Maandverband en een tampon moeten immers om de paar uur verwisseld worden en daar heb je nu eenmaal een toilet voor nodig. (Via Refinery 29)