In een vaste relatie kan het gebeuren dat koppels hun interesse in seks verliezen omwille van verschillende redenen. In polls geeft 70% van gescheiden ex-koppels aan dat het gebrek aan seks de eerste of tweede reden is voor de breuk. We willen niet beweren dat deze video de waarheid in pacht heeft, maar de tips die de makers geven kunnen in ieder geval handig zijn wanneer je als koppel te kampen krijgt met dit probleem.

Een leuk detail aan de video is dat de koppels geen duidelijke genderaanduidingen kregen. Zo kan het filmpje iedereen aanspreken, of de kijker nu heteroseksueel, homoseksueel, biseksueel of transgender is. Zoals enkele kijkers in de commentaren aanhalen, negeert de School of Life hier wel het bestaan van aseksuele mensen.

In deze TED-talk van Esther Perel wordt er dieper ingegaan op de tweestrijd tussen het geluk van een geborgen relatie en de spanning en lust die het onbekende met zich meebrengt.

(LP)

In een vaste relatie kan het gebeuren dat koppels hun interesse in seks verliezen omwille van verschillende redenen. In polls geeft 70% van gescheiden ex-koppels aan dat het gebrek aan seks de eerste of tweede reden is voor de breuk. We willen niet beweren dat deze video de waarheid in pacht heeft, maar de tips die de makers geven kunnen in ieder geval handig zijn wanneer je als koppel te kampen krijgt met dit probleem. Een leuk detail aan de video is dat de koppels geen duidelijke genderaanduidingen kregen. Zo kan het filmpje iedereen aanspreken, of de kijker nu heteroseksueel, homoseksueel, biseksueel of transgender is. Zoals enkele kijkers in de commentaren aanhalen, negeert de School of Life hier wel het bestaan van aseksuele mensen. In deze TED-talk van Esther Perel wordt er dieper ingegaan op de tweestrijd tussen het geluk van een geborgen relatie en de spanning en lust die het onbekende met zich meebrengt. (LP)