The Murrays delen al een jaar het reilen en zeilen van hun huishouden via hun eigen YouTubekanaal. Toen het gezin in verwachting was van een vierde kind, besloten ze dat dan ook op een gepaste manier aan te kondigen: via bewegend beeld. Ze veranderden de woorden van de populaire popsong "Shut Up and Dance" van Walk The Moon naar hun eigen situatie en namen een videoclip op die ondertussen al meer dan een miljoen keer werd bekeken.

Omdat ze zich duidelijk zelf heel erg geamuseerd hebben met de opnames van de clip brachten The Murrays deze week een nieuwe pop-parodie op het wereldwijde web: A Mom Can Dream is een realistische verbastering van Taylor Swifts 'Wildest Dreams'. Behoorlijk herkenbaar, oordelen de moeders op de redactie alvast.

The Murrays delen al een jaar het reilen en zeilen van hun huishouden via hun eigen YouTubekanaal. Toen het gezin in verwachting was van een vierde kind, besloten ze dat dan ook op een gepaste manier aan te kondigen: via bewegend beeld. Ze veranderden de woorden van de populaire popsong "Shut Up and Dance" van Walk The Moon naar hun eigen situatie en namen een videoclip op die ondertussen al meer dan een miljoen keer werd bekeken. Omdat ze zich duidelijk zelf heel erg geamuseerd hebben met de opnames van de clip brachten The Murrays deze week een nieuwe pop-parodie op het wereldwijde web: A Mom Can Dream is een realistische verbastering van Taylor Swifts 'Wildest Dreams'. Behoorlijk herkenbaar, oordelen de moeders op de redactie alvast.