Verschillende studies wijzen uit dat een lagere lichaamstemperatuur tijdens de nachtrust beter is voor je slaappatroon. Je wordt beter uitgerust wakker en ook je huid heeft kunnen genieten van een schoonheidsslaapje. Bovendien is naakt slapen met je partner goed voor je relatie en je seksleven. Voor vrouwen is naakt slapen ook gezonder voor de intieme delen, aangezien er minder kans op infecties optreedt.

Nu het kwik weer in stijgende lijn gaat, lijkt het ons het uitgelezen moment om die pyjama overboord te gooien, de lakens te verversen en volledig naakt naar dromenland te vertrekken.

Verschillende studies wijzen uit dat een lagere lichaamstemperatuur tijdens de nachtrust beter is voor je slaappatroon. Je wordt beter uitgerust wakker en ook je huid heeft kunnen genieten van een schoonheidsslaapje. Bovendien is naakt slapen met je partner goed voor je relatie en je seksleven. Voor vrouwen is naakt slapen ook gezonder voor de intieme delen, aangezien er minder kans op infecties optreedt. Nu het kwik weer in stijgende lijn gaat, lijkt het ons het uitgelezen moment om die pyjama overboord te gooien, de lakens te verversen en volledig naakt naar dromenland te vertrekken.