Gelukkig gaat het om een imaginair kamp waar vrouwen leren om non stop te lachen. De aanleiding van de komische video is de trend dat mensen, en vooral mannen, vrouwen ongewenst advies geven over hun gezichtsuitdrukking. 'Je zou zoveel knapper zijn als je lachte,' naar je hoofd geslingerd krijgen, is immers ongelooflijk ergerlijk.

Het Smile Bitch Training Camp is de oplossing voor vrouwen die er niet in slagen ten allen tijde te glimlachen of lijden aan bitchy resting face. 'Schrijf je nu in voor het kamp en we leren je om te lachen als een dame,' luidt de wervende tagline van het lachkamp. Zo haalt stand-up comédienne Janelle James mannen die vrouwen bekritiseren omdat ze niet continu lachen door de mangel.

Aan het einde van het trainingskamp kunnen de dames lachen onder de moeilijkste omstandigheden en zonder ophouden. 'Dankzij het Smile Bitch Training Camp wordt de dag van mannen nooit meer verpest na het zien van mijn ongelukkige gezichtsuitdrukking,' vertelt een deelneemster dan ook enthousiast.

Janelle zelf maakt ook opwachting in het filmpje en zegt als enige waar het op staat. 'Misschien is het jouw fucking gezicht en heb je helemaal geen zin om te lachen,' aldus de comédienne. (LP)

Gelukkig gaat het om een imaginair kamp waar vrouwen leren om non stop te lachen. De aanleiding van de komische video is de trend dat mensen, en vooral mannen, vrouwen ongewenst advies geven over hun gezichtsuitdrukking. 'Je zou zoveel knapper zijn als je lachte,' naar je hoofd geslingerd krijgen, is immers ongelooflijk ergerlijk. Het Smile Bitch Training Camp is de oplossing voor vrouwen die er niet in slagen ten allen tijde te glimlachen of lijden aan bitchy resting face. 'Schrijf je nu in voor het kamp en we leren je om te lachen als een dame,' luidt de wervende tagline van het lachkamp. Zo haalt stand-up comédienne Janelle James mannen die vrouwen bekritiseren omdat ze niet continu lachen door de mangel. Aan het einde van het trainingskamp kunnen de dames lachen onder de moeilijkste omstandigheden en zonder ophouden. 'Dankzij het Smile Bitch Training Camp wordt de dag van mannen nooit meer verpest na het zien van mijn ongelukkige gezichtsuitdrukking,' vertelt een deelneemster dan ook enthousiast. Janelle zelf maakt ook opwachting in het filmpje en zegt als enige waar het op staat. 'Misschien is het jouw fucking gezicht en heb je helemaal geen zin om te lachen,' aldus de comédienne. (LP)