Na de dodelijke schietpartij in een gay club in Orlando, waren er extra politiekrachten aanwezig op de Pride Parade in Londen. Daar zorgden twee politieofficieren voor een mooi en hartverwarmend moment. PC Phil Adlem nam deel aan de parade met zijn team, toen hij plots op een knie neerzeeg en zijn vriend Jonathan Sammons - nu verloofde - ten huwelijk vroeg.

Het romantische moment werd vastgelegd op camera. Aan ITV News vertelde de gelukkige dat hij en zijn gloednieuwe verloofde heel wat complimentjes kregen van voorbijgangers, die hen zeiden dat ze een lichtpuntje in de duisternis brachten tijdens het Brexitweekend.

Ook via Twitter kunnen we meegenieten van een aanzoek tussen twee officieren. De identiteit van deze twee heren is nog niet gekend, maar volgens omstaanders eindigde ook dit aanzoek in een verloving.

(LP)

Na de dodelijke schietpartij in een gay club in Orlando, waren er extra politiekrachten aanwezig op de Pride Parade in Londen. Daar zorgden twee politieofficieren voor een mooi en hartverwarmend moment. PC Phil Adlem nam deel aan de parade met zijn team, toen hij plots op een knie neerzeeg en zijn vriend Jonathan Sammons - nu verloofde - ten huwelijk vroeg. Het romantische moment werd vastgelegd op camera. Aan ITV News vertelde de gelukkige dat hij en zijn gloednieuwe verloofde heel wat complimentjes kregen van voorbijgangers, die hen zeiden dat ze een lichtpuntje in de duisternis brachten tijdens het Brexitweekend. Ook via Twitter kunnen we meegenieten van een aanzoek tussen twee officieren. De identiteit van deze twee heren is nog niet gekend, maar volgens omstaanders eindigde ook dit aanzoek in een verloving. (LP)