Het bedrijf Nouveau She is een consulting business voor transgender vrouwen die naast operationele en hormonale veranderingen ook aan de slag willen met hun haar, make-up en modekeuzes.

Je kan je afvragen of dat wel nodig is, zo'n soort gids. Dwingt onze maatschappij vrouwen al niet genoeg om te voldoen aan bepaalde normen? En moeten transgender vrouwen per se super vrouwelijk gekleed gaan om zich volwaardig vrouw te voelen? Onderstaande video's tonen waarom de klanten van Monica bij haar ten rade gaan. Een van de redenen waarom ze zo populair is, is omdat ze naast haar skills als make-up artist en stiliste ook een luisterend oor biedt.

Monica is geen Trinny of Susannah, wiens aanpak misschien niet altijd even genuanceerd is. Als consultant probeert ze goed mogelijk te luisteren naar de noden van de klant en hen te helpen met dingen waar haar klanten zelf naar vragen. Ze betalen er overigens ook een aardige duit voor. Het cliënteel van Monica bestaat dan ook voornamelijk uit transgender vrouwen met een goedbetaalde baan.

(LP)

Het bedrijf Nouveau She is een consulting business voor transgender vrouwen die naast operationele en hormonale veranderingen ook aan de slag willen met hun haar, make-up en modekeuzes. Je kan je afvragen of dat wel nodig is, zo'n soort gids. Dwingt onze maatschappij vrouwen al niet genoeg om te voldoen aan bepaalde normen? En moeten transgender vrouwen per se super vrouwelijk gekleed gaan om zich volwaardig vrouw te voelen? Onderstaande video's tonen waarom de klanten van Monica bij haar ten rade gaan. Een van de redenen waarom ze zo populair is, is omdat ze naast haar skills als make-up artist en stiliste ook een luisterend oor biedt. Monica is geen Trinny of Susannah, wiens aanpak misschien niet altijd even genuanceerd is. Als consultant probeert ze goed mogelijk te luisteren naar de noden van de klant en hen te helpen met dingen waar haar klanten zelf naar vragen. Ze betalen er overigens ook een aardige duit voor. Het cliënteel van Monica bestaat dan ook voornamelijk uit transgender vrouwen met een goedbetaalde baan. (LP)