Marc Lagrange kiest hij er resoluut voor om zijn grenzen te verleggen in zijn nieuwe werk. Sensualiteit, perfectionisme, mysterie en verleiding vormen de rode draad doorheen Senza Parole.

Met Senza Parole speelt Marc Lagrange met een brede waaier aan uiteenlopende benaderingen van fotografie: van strakke, statische naaktstudies - in de traditie van de iconische Helmut Newton - tot typerende complexe en exotische composities.

Kracht

Naaktportretten van vrouwen, is dat niet vulgair? Lagrange probeert als fotograaf telkens met eerbied de vrouwelijke kracht vast te leggen. Nooit tonen zijn protagonisten zich kwetsbaar. Het zijn geen passieve objecten, maar zelfverzekerde hoofrolspeelsters.

Praktisch

Op 29 september wordt Senza Parole gelanceerd. Het boek komt uit bij teNeues. De richtprijs bedraagt 79.90 euro.

Lagrange wordt voortaan ook vertegenwoordigd door de geroemde Parijse galerij Bartoux.

(LP)

Marc Lagrange kiest hij er resoluut voor om zijn grenzen te verleggen in zijn nieuwe werk. Sensualiteit, perfectionisme, mysterie en verleiding vormen de rode draad doorheen Senza Parole.Met Senza Parole speelt Marc Lagrange met een brede waaier aan uiteenlopende benaderingen van fotografie: van strakke, statische naaktstudies - in de traditie van de iconische Helmut Newton - tot typerende complexe en exotische composities.Kracht Naaktportretten van vrouwen, is dat niet vulgair? Lagrange probeert als fotograaf telkens met eerbied de vrouwelijke kracht vast te leggen. Nooit tonen zijn protagonisten zich kwetsbaar. Het zijn geen passieve objecten, maar zelfverzekerde hoofrolspeelsters. (LP)