Zelfs modellen, waar iedereen naar opkijkt, worden bewerkt met Photoshop. 'Je wordt er onzeker van omdat ze wegwerken wat volgens de industrie onvolmaaktheden zijn. Zelfs als model voldoe je niet aan de eisen van perfectie en kan je die nooit bereiken', licht Iskra Lawrence toe.

Voor het lingeriemerk Aerie mocht ze ongeretoucheerd reclame maken; een ervaring die ze nu probeert door te trekken in haar andere opdrachten. 'Ik ben helaas nog niet het soort supermodel dat beroemd genoeg is om te eisen dat ze niet gefotoshopt wordt. Maar op mijn eigen kanalen kan ik gelukkig wel beelden delen die niet bewerkt werden.'

(LP)

Zelfs modellen, waar iedereen naar opkijkt, worden bewerkt met Photoshop. 'Je wordt er onzeker van omdat ze wegwerken wat volgens de industrie onvolmaaktheden zijn. Zelfs als model voldoe je niet aan de eisen van perfectie en kan je die nooit bereiken', licht Iskra Lawrence toe. Voor het lingeriemerk Aerie mocht ze ongeretoucheerd reclame maken; een ervaring die ze nu probeert door te trekken in haar andere opdrachten. 'Ik ben helaas nog niet het soort supermodel dat beroemd genoeg is om te eisen dat ze niet gefotoshopt wordt. Maar op mijn eigen kanalen kan ik gelukkig wel beelden delen die niet bewerkt werden.' (LP)