Dat het voor vrouwen niet altijd makkelijk is om hun professionele plek te claimen in deze wereld is geen geheim. Deze fictieve tv-show speelt zich af in een kantoor in de jaren tachtig maar behandelt een thema dat vandaag nog even actueel is. Al twijfelen we of de oplossing die Cyrus en Bryant met een knipoog voor de dag halen - een parfum gemaakt van de tranen van Cleopatra- daadwerkelijk een oplossing zal bieden.

Wanneer de vrouwen het geheime parfum opspuiten krijgen ze namelijk het zelfvertrouwen, de business skills en de houding die ze zonder dit magische brouwsel uiteraard nooit zouden kunnen verkrijgen. Ze verpletteren hun macho-bazen, vinden een gezonde balans tussen hun gezins- en professionele leven en slaan het glazen plafond aan diggelen. "En vanaf toen heerste er gelijkheid en werden vrouwen net zoveel betaald als mannen." Grappig filmpje , al lachen wij wel een beetje groen. (KS)

Dat het voor vrouwen niet altijd makkelijk is om hun professionele plek te claimen in deze wereld is geen geheim. Deze fictieve tv-show speelt zich af in een kantoor in de jaren tachtig maar behandelt een thema dat vandaag nog even actueel is. Al twijfelen we of de oplossing die Cyrus en Bryant met een knipoog voor de dag halen - een parfum gemaakt van de tranen van Cleopatra- daadwerkelijk een oplossing zal bieden.Wanneer de vrouwen het geheime parfum opspuiten krijgen ze namelijk het zelfvertrouwen, de business skills en de houding die ze zonder dit magische brouwsel uiteraard nooit zouden kunnen verkrijgen. Ze verpletteren hun macho-bazen, vinden een gezonde balans tussen hun gezins- en professionele leven en slaan het glazen plafond aan diggelen. "En vanaf toen heerste er gelijkheid en werden vrouwen net zoveel betaald als mannen." Grappig filmpje , al lachen wij wel een beetje groen. (KS)