Geen strakke sportende vrouwenlijven, maar dames zoals u en ik zijn te zien in het promotiefilmpje. Dat was ook meteen het opzet van de campagne, elke vrouw aan het sporten krijgen. Uit onderzoek bleek dat er veel meer Engelse mannen dan Engelse vrouwen een sport beoefenen, maar dat 75% van de ondervraagde vrouwen wel actiever wil bezig zijn.

Redenen voor het niet sporten, zijn er in overvloed. Van 'ik kan er niets van' over 'ik ben niet fit genoeg' of 'ik voel me lelijk', je hebt ze ongetwijfeld al gehoord of zelf gebruikt. En net op deze excuses, die eigenlijk geen steek houden, speelt de 'This Girl Can'-campagne in. Het filmpje en de bijhorende foto's tonen echte vrouwen die zweten, zich amuseren en alles geven tijdens het sporten. Vrouwen van alle maten, leeftijden en met een verschillende conditie. (AB)

Geen strakke sportende vrouwenlijven, maar dames zoals u en ik zijn te zien in het promotiefilmpje. Dat was ook meteen het opzet van de campagne, elke vrouw aan het sporten krijgen. Uit onderzoek bleek dat er veel meer Engelse mannen dan Engelse vrouwen een sport beoefenen, maar dat 75% van de ondervraagde vrouwen wel actiever wil bezig zijn. Redenen voor het niet sporten, zijn er in overvloed. Van 'ik kan er niets van' over 'ik ben niet fit genoeg' of 'ik voel me lelijk', je hebt ze ongetwijfeld al gehoord of zelf gebruikt. En net op deze excuses, die eigenlijk geen steek houden, speelt de 'This Girl Can'-campagne in. Het filmpje en de bijhorende foto's tonen echte vrouwen die zweten, zich amuseren en alles geven tijdens het sporten. Vrouwen van alle maten, leeftijden en met een verschillende conditie. (AB)