"Ik ben moslim, maar ik ben niet verplicht om een hoofddoek te dragen", "Ik ben moslim maar ik word niet tegengehouden op de luchthaven omdat ik blank ben en mijn naam Tom is", "Ik ben moslim maar ik ben niet homofoob".

Deze jongeren vechten samen met Buzzfeed tegen de vooroordelen waar ze zich het meeste aan ergeren en die ze graag de wereld uit willen hebben.

Wie trouwens wil opwerpen dat het maken van dit filmpje alleen al enkele vooroordelen bevestigt: Buzzfeed maakte onder andere ook zo'n filmpje over christenen.

"Ik ben moslim, maar ik ben niet verplicht om een hoofddoek te dragen", "Ik ben moslim maar ik word niet tegengehouden op de luchthaven omdat ik blank ben en mijn naam Tom is", "Ik ben moslim maar ik ben niet homofoob".Deze jongeren vechten samen met Buzzfeed tegen de vooroordelen waar ze zich het meeste aan ergeren en die ze graag de wereld uit willen hebben.Wie trouwens wil opwerpen dat het maken van dit filmpje alleen al enkele vooroordelen bevestigt: Buzzfeed maakte onder andere ook zo'n filmpje over christenen.