Vrouwen komen in alle vormen, maten, leeftijden en huidskleuren. Allemaal zijn ze mooi op hun eigen manier. 'Fuck Photoshop,' klinkt het dan ook in deze video.

FCKH8 is een bedrijf dat T-shirts verkoopt met slogans die anti-seksisme en anti-discriminatie prediken. Zo steken ze de holebigemeenschap, vrouwen en mensen die te maken krijgen met racisme een hart onder de riem. Een deel van de opbrengst van de verkoop van hun T-shirts gaat naar organisaties die zich inzetten voor deze minderheidsgroepen. Heel wat beroemdheden, waaronder Jane Lynch, Ellen DeGeneres, Portia de Rossi, Perez Hilton en Zac Efron, schaarden zich al achter het bedrijf.

FCKH8 kan dus op heel wat bijval rekenen, maar kent ook tegenstanders die vinden dat de campagnes te grof zijn. Ook vinden enkele critici het vreemd dat het bedrijf winst opstrijkt in plaats van een non-profit organisatie te zijn. Hoewel de acties van FCKH8 op heel wat bijval kunnen rekenen, krijgen ze ook kritiek te verwerken. Tegenstanders vinden de manier waarop actie wordt gevoerd aanstootgevend en het feit dat het bedrijf zelf winst maakt schandalig.

(LP)

Vrouwen komen in alle vormen, maten, leeftijden en huidskleuren. Allemaal zijn ze mooi op hun eigen manier. 'Fuck Photoshop,' klinkt het dan ook in deze video. FCKH8 is een bedrijf dat T-shirts verkoopt met slogans die anti-seksisme en anti-discriminatie prediken. Zo steken ze de holebigemeenschap, vrouwen en mensen die te maken krijgen met racisme een hart onder de riem. Een deel van de opbrengst van de verkoop van hun T-shirts gaat naar organisaties die zich inzetten voor deze minderheidsgroepen. Heel wat beroemdheden, waaronder Jane Lynch, Ellen DeGeneres, Portia de Rossi, Perez Hilton en Zac Efron, schaarden zich al achter het bedrijf. FCKH8 kan dus op heel wat bijval rekenen, maar kent ook tegenstanders die vinden dat de campagnes te grof zijn. Ook vinden enkele critici het vreemd dat het bedrijf winst opstrijkt in plaats van een non-profit organisatie te zijn. Hoewel de acties van FCKH8 op heel wat bijval kunnen rekenen, krijgen ze ook kritiek te verwerken. Tegenstanders vinden de manier waarop actie wordt gevoerd aanstootgevend en het feit dat het bedrijf zelf winst maakt schandalig.(LP)