Een vrouw bleek nog niet klaar voor het moederschap, een andere was zwanger geraakt na een geval van seksueel misbruik, voor een derde vrouw betekende de zwangerschap een groot gevaar voor haar eigen leven.

In wat een van de meest welvarende landen ter wereld is, blijft abortus een strijdpunt, zelfs al staat het leven van de vrouw op het spel of is de zwangerschap het resultaat van een verkrachting. Daarom brengen nu zeven actrices, waaronder Elizabeth Banks en Mercedes Mason deze verhalen voor de nieuwe campagne 'Draw The Line' van het Amerikaanse Centre for Reproductive Rights.

(EK)

Een vrouw bleek nog niet klaar voor het moederschap, een andere was zwanger geraakt na een geval van seksueel misbruik, voor een derde vrouw betekende de zwangerschap een groot gevaar voor haar eigen leven.In wat een van de meest welvarende landen ter wereld is, blijft abortus een strijdpunt, zelfs al staat het leven van de vrouw op het spel of is de zwangerschap het resultaat van een verkrachting. Daarom brengen nu zeven actrices, waaronder Elizabeth Banks en Mercedes Mason deze verhalen voor de nieuwe campagne 'Draw The Line' van het Amerikaanse Centre for Reproductive Rights.(EK)