Allure en Style Like U sloegen de handen in elkaar voor deze verfrissende video. De 62-jarige Jo-Ani Johnson, 71-jarige Norma Kamali en 52-jarige Michaela Angela Davis stellen zichzelf voor en vertellen over hun zelfbeeld . Mannen worden niet knapper oud dan vrouwen, ze worden gewoon toegestaan om gracieus te verouderen. Dat wordt duidelijk in deze inspirerende video, waarin drie vrouwen uitleggen waarom ze zich op deze leeftijd goed voelen over zichzelf.

'Ik begin me nu echt fysiek mooi te voelen. Ik voel me comfortabel, wijs en heb duidelijkheid in mijn leven', licht Michaela toe in de video. Ook de twee andere vrouwen bevestigen dat ze zich goed in hun vel voelen en zichzelf nu mooier vinden dan toen ze jonger waren. 'Ik weet dat het arrogant klinkt, maar er is niks waar ik het gevoel van heb dat ik het niet zou kunnen', stelt Norma.

(LP)

Allure en Style Like U sloegen de handen in elkaar voor deze verfrissende video. De 62-jarige Jo-Ani Johnson, 71-jarige Norma Kamali en 52-jarige Michaela Angela Davis stellen zichzelf voor en vertellen over hun zelfbeeld . Mannen worden niet knapper oud dan vrouwen, ze worden gewoon toegestaan om gracieus te verouderen. Dat wordt duidelijk in deze inspirerende video, waarin drie vrouwen uitleggen waarom ze zich op deze leeftijd goed voelen over zichzelf. 'Ik begin me nu echt fysiek mooi te voelen. Ik voel me comfortabel, wijs en heb duidelijkheid in mijn leven', licht Michaela toe in de video. Ook de twee andere vrouwen bevestigen dat ze zich goed in hun vel voelen en zichzelf nu mooier vinden dan toen ze jonger waren. 'Ik weet dat het arrogant klinkt, maar er is niks waar ik het gevoel van heb dat ik het niet zou kunnen', stelt Norma. (LP)