Proeft u ook zuur op de achterkant van uw tong wanneer u op tv weer eens een groep vrouwen ziet lachen en klinken met schuimwijn boven een schotel lightmozzarella? Of "meisjes ondereen" die gezellig voor de buis hangen onder een dekentje en lekker zondigen met een afhaalpizza? Chickies met een opgeblazen gevoel met minstens 1 multiculturele vriendin en een ijskast vol paprika en zuivel? Vriendinnen die hun geheimen delen onder een stralende zon met een botervlootje op de houten tuintafel?

De vrouwelijke makers van onderstaand filmpje (Retta!) waren alle giechels, knipoogjes en politiek correct gezwam zodanig beu dat ze De Ultieme Vrouwenreclame in elkaar boksten: Birth Control On The Bottom Of Yoghurt. Wij geven alvast geen spoilers weg: geniet en krul uw tenen van afschuw bij het aanschouwen van deze wonderlijke hoop clichés.

Xoxo ladies!
(KS)

Proeft u ook zuur op de achterkant van uw tong wanneer u op tv weer eens een groep vrouwen ziet lachen en klinken met schuimwijn boven een schotel lightmozzarella? Of "meisjes ondereen" die gezellig voor de buis hangen onder een dekentje en lekker zondigen met een afhaalpizza? Chickies met een opgeblazen gevoel met minstens 1 multiculturele vriendin en een ijskast vol paprika en zuivel? Vriendinnen die hun geheimen delen onder een stralende zon met een botervlootje op de houten tuintafel? De vrouwelijke makers van onderstaand filmpje (Retta!) waren alle giechels, knipoogjes en politiek correct gezwam zodanig beu dat ze De Ultieme Vrouwenreclame in elkaar boksten: Birth Control On The Bottom Of Yoghurt. Wij geven alvast geen spoilers weg: geniet en krul uw tenen van afschuw bij het aanschouwen van deze wonderlijke hoop clichés. Xoxo ladies! (KS)