Starbucks biedt klanten meer dan een mainstream koffie-ervaring: het is ook met een kloppend hart afwachten op welke wijze de barista je naam deze keer op je beker geschreven heeft. Want geen hashtag immers zo populair als de #starbucksfail

I can't even, bitch. #queenb #britneyarmy #britney #britneyspears #starbucks #starbucksfail #basic

A photo posted by Sydney Cain (@sydneycain) on

It's official. Call me 'Klive' #starbucksfail #klive #london #countdowntohk

A photo posted by Clive Lui (@iamclivehi) on

Toch is het vreemd dat werknemers bij Starbucks systematisch je naam fout schrijven. Buzzfeed nam een kijkje achter de schermen van een sollicitatie voor Starbucks barista en kwam met heel wat antwoorden weer buiten:

Andere baristas zien hun spelling dan weer als de ultieme manier om hun klanten te irriteren of viral te gaan op social media

Maken deze filmpjes alleen maar bozer? Wij hebben de ultieme truc om deze barista's terug te pakken. Wanneer hij of zij na je bestelling je naam vraagt, geef dan een nummer op. De meesten zijn zo druk bezig dat ze er niet om zullen malen en effectief '33' (of een ander getal dat je opgeeft) op je beker schrijven. Wanneer je drankje klaar is, zal de barista "nummer 33?" afroepen, waardoor de hele rij achter je in paniek schiet. "Moesten we een nummer trekken?" "Waar staat de nummertjesmachine?" "Verdorie! Ik wist niet dat je een nummer moest nemen geraak ik nu mijn plek in de rij kwijt?" Veel succes met deze chaos, Starbucks, de bal ligt in jullie kamp.

Starbucks biedt klanten meer dan een mainstream koffie-ervaring: het is ook met een kloppend hart afwachten op welke wijze de barista je naam deze keer op je beker geschreven heeft. Want geen hashtag immers zo populair als de #starbucksfail Toch is het vreemd dat werknemers bij Starbucks systematisch je naam fout schrijven. Buzzfeed nam een kijkje achter de schermen van een sollicitatie voor Starbucks barista en kwam met heel wat antwoorden weer buiten:Andere baristas zien hun spelling dan weer als de ultieme manier om hun klanten te irriteren of viral te gaan op social mediaMaken deze filmpjes alleen maar bozer? Wij hebben de ultieme truc om deze barista's terug te pakken. Wanneer hij of zij na je bestelling je naam vraagt, geef dan een nummer op. De meesten zijn zo druk bezig dat ze er niet om zullen malen en effectief '33' (of een ander getal dat je opgeeft) op je beker schrijven. Wanneer je drankje klaar is, zal de barista "nummer 33?" afroepen, waardoor de hele rij achter je in paniek schiet. "Moesten we een nummer trekken?" "Waar staat de nummertjesmachine?" "Verdorie! Ik wist niet dat je een nummer moest nemen geraak ik nu mijn plek in de rij kwijt?" Veel succes met deze chaos, Starbucks, de bal ligt in jullie kamp.