In de video die meer dan 20.000 afzonderlijke foto's bevat, zie je het schilderij stap voor stap tot leven komen. Richard Van Der Vieren (AOOA.TV) is de man achter de timelapse. Deze manier waarop het schilderij wordt voorgesteld past binnen het nieuwe kader waarin Charlotte De Cock haar werken wil tonen aan de buitenwereld, zonder de context van een galerij.

Oprichters Nick Bril en Sergio Herman zijn erg enthousiast over de samenwerking met Charlotte, die volledig aansluit bij hun bedrijfsfilosofie. 'Charlotte De Cock is jong, artistiek, en heeft een eigen verhaal. Daarom past ze bij ons,' aldus Nick. Sergio Herman sluit zich hierbij aan en prijst het schilderij: 'Het is prachtig. Ik hou van de ruwheid en van die zwarte achtergrond. Het past hier perfect.'

(LP)

In de video die meer dan 20.000 afzonderlijke foto's bevat, zie je het schilderij stap voor stap tot leven komen. Richard Van Der Vieren (AOOA.TV) is de man achter de timelapse. Deze manier waarop het schilderij wordt voorgesteld past binnen het nieuwe kader waarin Charlotte De Cock haar werken wil tonen aan de buitenwereld, zonder de context van een galerij. Oprichters Nick Bril en Sergio Herman zijn erg enthousiast over de samenwerking met Charlotte, die volledig aansluit bij hun bedrijfsfilosofie. 'Charlotte De Cock is jong, artistiek, en heeft een eigen verhaal. Daarom past ze bij ons,' aldus Nick. Sergio Herman sluit zich hierbij aan en prijst het schilderij: 'Het is prachtig. Ik hou van de ruwheid en van die zwarte achtergrond. Het past hier perfect.'(LP)