'Praat over je vagina en ga naar de gynaecoloog voor een onderzoek', aldus Mika Simmons, de bezielster van het project, die haar moeder verloor aan eierstokkanker. Samen met enkele vriendinnen richtte ze het Gynaecological Cancer Fund op en voert ze campagne voor onderzoek naar gynaecologische kankers. Het fonds wist Cara Delevingne te strikken om te poseren met enkel een bloem voor haar Randy Jackson.

Cara Delevingne: 'Ik ben zo blij dat ik een ambassadeur kan zijn voor deze campagne en vrouwen kan inspireren om over hun lichamen en dit soort problemen te praten. Iedereen is prachtig en verdient het om zelfzeker genoeg te zijn om naar de dokter te gaan en te praten over gynaecologische problemen.' De oudste Delevingne-zus, Chloe, schreef haar thesis over baarmoederhalskanker en kreeg zelf te horen dat ze abnormale cellen had na een gynaecologisch onderzoek. Ze sloot zich aan bij het Gynaecological Cancer Fund om onderzoek naar dit soort kankers te steunen.

De Delevingne-zussen voelen zich dus persoonlijk betrokken bij de campagne en hopen dat vrouwen zich laten testen voor het te laat is.

(LP)

'Praat over je vagina en ga naar de gynaecoloog voor een onderzoek', aldus Mika Simmons, de bezielster van het project, die haar moeder verloor aan eierstokkanker. Samen met enkele vriendinnen richtte ze het Gynaecological Cancer Fund op en voert ze campagne voor onderzoek naar gynaecologische kankers. Het fonds wist Cara Delevingne te strikken om te poseren met enkel een bloem voor haar Randy Jackson. Cara Delevingne: 'Ik ben zo blij dat ik een ambassadeur kan zijn voor deze campagne en vrouwen kan inspireren om over hun lichamen en dit soort problemen te praten. Iedereen is prachtig en verdient het om zelfzeker genoeg te zijn om naar de dokter te gaan en te praten over gynaecologische problemen.' De oudste Delevingne-zus, Chloe, schreef haar thesis over baarmoederhalskanker en kreeg zelf te horen dat ze abnormale cellen had na een gynaecologisch onderzoek. Ze sloot zich aan bij het Gynaecological Cancer Fund om onderzoek naar dit soort kankers te steunen. De Delevingne-zussen voelen zich dus persoonlijk betrokken bij de campagne en hopen dat vrouwen zich laten testen voor het te laat is. (LP)