In onze drukke levens vergeten we helemaal hoe fijn het is om ongedwongen te spelen en plezier te hebben. We kunnen met jaloezie naar kinderen kijken die zich vol overgave in een ballenbak storten.

Maar waarom zouden wij, als volwassenen, dat niet meer doen? Het blijkt nog erg goed voor onze creativiteit te zijn ook. Vandaar dat een jong bedrijf als DropBox een Ping-Pong wall heeft, Skype een 'gaming area', Facebook een 'woodworking area' en Google een frisbee veld.

Het Britse ontwerpbureau Pearlfisher wil deze speelsheid ook naar Europa brengen en maakte deze gigantische ballenbak JUMP IN met 81.000 ballen. De toegang is gratis. Sterker nog: Pearlfisher doneert 1 pond per bezoeker aan de organisatie Right to Play.

De ballenbak is zo'n succes dat JUMP IN meteen is volgeboekt. Maar treur niet: er komt zeker een vervolg. Blijf op de hoogte door je via hun website in te schrijven op de mailing list. (MS)

In onze drukke levens vergeten we helemaal hoe fijn het is om ongedwongen te spelen en plezier te hebben. We kunnen met jaloezie naar kinderen kijken die zich vol overgave in een ballenbak storten.Maar waarom zouden wij, als volwassenen, dat niet meer doen? Het blijkt nog erg goed voor onze creativiteit te zijn ook. Vandaar dat een jong bedrijf als DropBox een Ping-Pong wall heeft, Skype een 'gaming area', Facebook een 'woodworking area' en Google een frisbee veld.Het Britse ontwerpbureau Pearlfisher wil deze speelsheid ook naar Europa brengen en maakte deze gigantische ballenbak JUMP IN met 81.000 ballen. De toegang is gratis. Sterker nog: Pearlfisher doneert 1 pond per bezoeker aan de organisatie Right to Play. De ballenbak is zo'n succes dat JUMP IN meteen is volgeboekt. Maar treur niet: er komt zeker een vervolg. Blijf op de hoogte door je via hun website in te schrijven op de mailing list. (MS)