'Ik moest al mijn apps verwijderen zodat ik meer plaats had voor foto's', getuigt een 'Instagramechtgenoot'. Deze video parodieert de hachelijke situaties waarin mannen terecht komen wanneer ze foto's moeten nemen van hun Instagramgeobsedeerde vriendinnen. Een wandeling duurt uren, want bij iedere stenen muur moet een fotoshoot georganiseerd worden. Eten dient niet om op te eten, maar om foto's van te nemen. Sommige Instagramechtgenoten geven openlijk toe dat ze het niet meer aankunnen, anderen lijden aan het Stockholmsyndroom.

Herkenbaar? Geen nood, je kan een zelfhulpgroep oprichten met lotgenoten. Of een nieuw slachtoffer zoeken om de foto's te nemen.

(LP)

'Ik moest al mijn apps verwijderen zodat ik meer plaats had voor foto's', getuigt een 'Instagramechtgenoot'. Deze video parodieert de hachelijke situaties waarin mannen terecht komen wanneer ze foto's moeten nemen van hun Instagramgeobsedeerde vriendinnen. Een wandeling duurt uren, want bij iedere stenen muur moet een fotoshoot georganiseerd worden. Eten dient niet om op te eten, maar om foto's van te nemen. Sommige Instagramechtgenoten geven openlijk toe dat ze het niet meer aankunnen, anderen lijden aan het Stockholmsyndroom. Herkenbaar? Geen nood, je kan een zelfhulpgroep oprichten met lotgenoten. Of een nieuw slachtoffer zoeken om de foto's te nemen. (LP)