De lingerieketen Victoria's Secret gaat zijn eerste Europese vestiging openen in Londen, in het Westfield Stratford winkelcentrum. Europese liefhebbers van het sexy lingeriemerk moesten tot voor kort naar de VS reizen of beroep doen op de online winkel van het merk om de lingerie te kunnen kopen. Vanaf nu kan je dus ook in Europa de speelse lingerie kopen.

De winkel zal - net zoals de andere vestigingen - bekleed zijn met roze muren, grote kroonluchters en witte meubels, die moeten zorgen voor vrouwelijk interieur. Het blijft niet bij die ene winkel, want ook in de drukke Londense winkelstraat New Bond Street zal binnenkort een Victoria's Secret flagship store de deuren openen. (RDM)

Victoria's Secret, Westfield Shopping Centre, Stratford Place 2, Stratford City.

De lingerieketen Victoria's Secret gaat zijn eerste Europese vestiging openen in Londen, in het Westfield Stratford winkelcentrum. Europese liefhebbers van het sexy lingeriemerk moesten tot voor kort naar de VS reizen of beroep doen op de online winkel van het merk om de lingerie te kunnen kopen. Vanaf nu kan je dus ook in Europa de speelse lingerie kopen. De winkel zal - net zoals de andere vestigingen - bekleed zijn met roze muren, grote kroonluchters en witte meubels, die moeten zorgen voor vrouwelijk interieur. Het blijft niet bij die ene winkel, want ook in de drukke Londense winkelstraat New Bond Street zal binnenkort een Victoria's Secret flagship store de deuren openen. (RDM)