De lancering van de nieuwe 'Very Sexy' reclamecampagne van Victoria's Secret lokte heel wat reacties uit. Een daarvan was de ongezouten mening op het korte kapsel van Karlie Kloss dat volgens trouwe fans niet sexy is. Dat meldt de Daily mail.


De Victoria's Secret Angel Karlie Kloss knipte haar lange manen tot een korte bob twee dagen voor de legendarische catwalk show vorig jaar en dat viel niet bij iedereen in goede aarde. Daarom werd Karlie de catwalk opgestuurd met peperdure extensions van zo'n 60 000 euro. Miss Kloss, die pas vanaf vorige maand werd benoemd tot een volwaardige Victoria's Secret Angel, beweert zelf dat het lingeriemerk er nu volledig achterstaat en haar keuze aanmoedigt.


Onverbloemd


Dat is alvast niet het geval bij de fans van het merk en dat lieten ze onverbloemd weten via Twitter: 'Het is gewoon niet sexy... Karlie zou beter passen met een typisch Amerikaanse blond kapsel.' en 'Haar huidige bibliothecarislook doet haar geen goed.' Het gaat zelfs zo ver dat fans toegeven dat ze geen lingerie zouden kopen dat het model aanheeft in de campagne, zo schrijft de Daily Mail.
Zelf vertelde Karlie dit aan People magazine: "Het is een eer om de eerste Victoria's Secret Angel te zijn met een korte coupe. Er zijn meisjes met verschillende lichaamstypes en haarstijlen. Je kan wél sexy zijn met kort haar.' (JJ)


Bekijk hier de 'Very Sexy' reclamecampagne:

De lancering van de nieuwe 'Very Sexy' reclamecampagne van Victoria's Secret lokte heel wat reacties uit. Een daarvan was de ongezouten mening op het korte kapsel van Karlie Kloss dat volgens trouwe fans niet sexy is. Dat meldt de Daily mail. De Victoria's Secret Angel Karlie Kloss knipte haar lange manen tot een korte bob twee dagen voor de legendarische catwalk show vorig jaar en dat viel niet bij iedereen in goede aarde. Daarom werd Karlie de catwalk opgestuurd met peperdure extensions van zo'n 60 000 euro. Miss Kloss, die pas vanaf vorige maand werd benoemd tot een volwaardige Victoria's Secret Angel, beweert zelf dat het lingeriemerk er nu volledig achterstaat en haar keuze aanmoedigt. Onverbloemd Dat is alvast niet het geval bij de fans van het merk en dat lieten ze onverbloemd weten via Twitter: 'Het is gewoon niet sexy... Karlie zou beter passen met een typisch Amerikaanse blond kapsel.' en 'Haar huidige bibliothecarislook doet haar geen goed.' Het gaat zelfs zo ver dat fans toegeven dat ze geen lingerie zouden kopen dat het model aanheeft in de campagne, zo schrijft de Daily Mail. Zelf vertelde Karlie dit aan People magazine: "Het is een eer om de eerste Victoria's Secret Angel te zijn met een korte coupe. Er zijn meisjes met verschillende lichaamstypes en haarstijlen. Je kan wél sexy zijn met kort haar.' (JJ) Bekijk hier de 'Very Sexy' reclamecampagne: