Na een regenbui in Boston weerklinken er sinds kort veel oeh's en ah's. Dat is namelijk het enige moment dat je de 'regengedichten' kan lezen. De taalminnende organisatie Mass Poetry bracht er met behulp van kartonnen sjablonen en (biologisch afbreekbare) waterafstotende spray verschillende gedichten aan op de stoepen in de stad.

De spray blijft zes tot acht weken actief, maar het stadsbestuur hoopt dat er gaandeweg nog verschillende gedichten bij zullen komen. "We willen poëzie naar de mensen brengen," klinkt het bij Mass Poetry. "Dit is een leuke manier om dat te doen."

Na een regenbui in Boston weerklinken er sinds kort veel oeh's en ah's. Dat is namelijk het enige moment dat je de 'regengedichten' kan lezen. De taalminnende organisatie Mass Poetry bracht er met behulp van kartonnen sjablonen en (biologisch afbreekbare) waterafstotende spray verschillende gedichten aan op de stoepen in de stad. De spray blijft zes tot acht weken actief, maar het stadsbestuur hoopt dat er gaandeweg nog verschillende gedichten bij zullen komen. "We willen poëzie naar de mensen brengen," klinkt het bij Mass Poetry. "Dit is een leuke manier om dat te doen."