Het unieke project kwam in 2014 tot stand met als doel vrouwen in beeld te brengen in al hun veelzijdigheid. Na een geslaagde editie krijgen vrouwen ook dit jaar de kans zichzelf 'in the picture' te zetten. Denk aan portretfoto's door niemand minder dan Lieve Blancquaert, een haar make-over in het mobiele kapsalon Madame Savooi, of een bezoekje in de photobooth, die voorzien is van allerhande attributen en accessoires.

Madammenmuziek

Dat alles wordt bijkomend gecombineerd met uiteenlopende concerten van onder andere Intergalactic Lovers en Slongs Dievanongs, en DJ sets van bijvoorbeeld Ilse Liebens, die de ene vrouwvriendelijke plaat na de andere zal draaien om in stijl de nacht in te dansen. Stuk voor stuk zijn het straffe vrouwen die wel wat betekenen in de Belgische muziekwereld.

Vrouwen boven

Los daarvan zullen er ook tal van interessante praatsessies, lezingen en workshop zijn rond het vrouw-zijn. In een lezing van Sabine De Vos wordt het thema "traliemama's" aangehaald, een unieke blik achter de schermen van een onbekende wereld vol geheimen en nog nooit vertelde verhalen over de kracht van moederliefde, of het ontbreken ervan. Een vrouwenwandeling door Leuven zal zich focussen op het toelichten van vrouwen die in de loop van de eeuw van betekenis zijn geweest, aan de hand van monumenten, huizen en standbeelden.

Voor meer info: veelzijdig.be

LD

Het unieke project kwam in 2014 tot stand met als doel vrouwen in beeld te brengen in al hun veelzijdigheid. Na een geslaagde editie krijgen vrouwen ook dit jaar de kans zichzelf 'in the picture' te zetten. Denk aan portretfoto's door niemand minder dan Lieve Blancquaert, een haar make-over in het mobiele kapsalon Madame Savooi, of een bezoekje in de photobooth, die voorzien is van allerhande attributen en accessoires. Madammenmuziek Dat alles wordt bijkomend gecombineerd met uiteenlopende concerten van onder andere Intergalactic Lovers en Slongs Dievanongs, en DJ sets van bijvoorbeeld Ilse Liebens, die de ene vrouwvriendelijke plaat na de andere zal draaien om in stijl de nacht in te dansen. Stuk voor stuk zijn het straffe vrouwen die wel wat betekenen in de Belgische muziekwereld. Vrouwen boven Los daarvan zullen er ook tal van interessante praatsessies, lezingen en workshop zijn rond het vrouw-zijn. In een lezing van Sabine De Vos wordt het thema "traliemama's" aangehaald, een unieke blik achter de schermen van een onbekende wereld vol geheimen en nog nooit vertelde verhalen over de kracht van moederliefde, of het ontbreken ervan. Een vrouwenwandeling door Leuven zal zich focussen op het toelichten van vrouwen die in de loop van de eeuw van betekenis zijn geweest, aan de hand van monumenten, huizen en standbeelden. Voor meer info: veelzijdig.beLD