De waarheid komt uit de kindermond wordt dikwijls gezegd. Kinderen hebben nog een open blik op de wereld en er valt dus echt wel nog iets van dat kleine geweld te leren. Het YouTube nieuwskanaal A Plus wilde polsen naar de definitie van succes en geluk bij hen.

De kinderen willen liever groot zijn dan klein en willen liever rijk worden dan eeuwig kind te blijven. Maar als het gaat om de waarde inschatten van vrienden en geluk, dan weten ze maar al te goed wat ze willen. Geen enkel kleintje wil vriendjes inruilen voor veel geld. Bovendien zouden ze het allerliefste succesvol zijn omdat ze gelukkig zijn, eerder dan omwille van rijkdom. (AB)

De waarheid komt uit de kindermond wordt dikwijls gezegd. Kinderen hebben nog een open blik op de wereld en er valt dus echt wel nog iets van dat kleine geweld te leren. Het YouTube nieuwskanaal A Plus wilde polsen naar de definitie van succes en geluk bij hen.De kinderen willen liever groot zijn dan klein en willen liever rijk worden dan eeuwig kind te blijven. Maar als het gaat om de waarde inschatten van vrienden en geluk, dan weten ze maar al te goed wat ze willen. Geen enkel kleintje wil vriendjes inruilen voor veel geld. Bovendien zouden ze het allerliefste succesvol zijn omdat ze gelukkig zijn, eerder dan omwille van rijkdom. (AB)