In juli en augustus kunt u in het Huis van de Hertogen van Brabant, gelegen in hartje Brussel, de tijdelijke tentoonstelling 'This is Belgium' terugvinden.

Deze unieke expositie geeft bezoekers de kans om de essentie van de Belgische prestige en erfenis te proeven, door middel van de meest relevante, luxueuze en innovatieve Belgische merken en iconen: van Pierre Marcolini tot Delvaux en van Côte d'Or tot Natan. Zelfs de zangkunsten van Jacques Brel komen aan bod.

Zie, hoor, proef en voel België tijdens een reis van uw 5 zintuigen.

'This is Belgium' zal tijdens de zomermaanden elke dag geopend zijn van 10 tot 18 uur.

In juli en augustus kunt u in het Huis van de Hertogen van Brabant, gelegen in hartje Brussel, de tijdelijke tentoonstelling 'This is Belgium' terugvinden. Deze unieke expositie geeft bezoekers de kans om de essentie van de Belgische prestige en erfenis te proeven, door middel van de meest relevante, luxueuze en innovatieve Belgische merken en iconen: van Pierre Marcolini tot Delvaux en van Côte d'Or tot Natan. Zelfs de zangkunsten van Jacques Brel komen aan bod. Zie, hoor, proef en voel België tijdens een reis van uw 5 zintuigen. 'This is Belgium' zal tijdens de zomermaanden elke dag geopend zijn van 10 tot 18 uur.