Een fictieve reclamecampagne voor ondergronds wonen, een reflectie op de stijgende woningprijzen, is een van de blikvangers op de tentoonstelling Urban E Motion in Tour & Taxis.

Jonge kunstenaars uit binnen- en buitenland laten er zich inspireren door de stad en tonen er zowel tekeningen, schilderijen en sculpturen als installaties en videokunst. Zo vertaalde de Franse Samuel Coisne het labyrint van de Brusselse vijfhoek in verschillende soorten spinnenwebben. De tentoonstelling vormt tegelijk het eindproject van zeven laatstejaarsstudenten die bij vzw Syntra in Brussel de opleiding tot galeriehouder volgen.

Pieter Lantsoght

Urban E Motion, in Tour & Taxis, Havenlaan 86 C, 1000 Brussel.

Een fictieve reclamecampagne voor ondergronds wonen, een reflectie op de stijgende woningprijzen, is een van de blikvangers op de tentoonstelling Urban E Motion in Tour & Taxis. Jonge kunstenaars uit binnen- en buitenland laten er zich inspireren door de stad en tonen er zowel tekeningen, schilderijen en sculpturen als installaties en videokunst. Zo vertaalde de Franse Samuel Coisne het labyrint van de Brusselse vijfhoek in verschillende soorten spinnenwebben. De tentoonstelling vormt tegelijk het eindproject van zeven laatstejaarsstudenten die bij vzw Syntra in Brussel de opleiding tot galeriehouder volgen.Pieter LantsoghtUrban E Motion, in Tour & Taxis, Havenlaan 86 C, 1000 Brussel.