Tussen 10u en 18u kunnen hippe mamma's, pappa's en grootouders voor de allereerste keer terecht in de centrale hal van het Hasseltse Modemuseum voor een stockverkoop van baby- en kinderartikelen. Het museum werkte daarvoor samen met verschillende Limburgse kinderwinkels, waaronder Chat Mechant, Baby de Luxe, Juffrouw Ooievaar en Jill en Juul.

Kinderen zelf zijn ook welkom en kunnen zich - terwijl de ouders kruippakjes en speelgoedauto's op de kop tikken - vermaken in de georganiseerde kinderopvang.

Wie wil kan ook een bezoekje brengen aan de lopende expo 'The Future That Never Was', die voor de gelegenheid slechts 3 euro zal kosten.

Bezoek de website van het Modemuseum Hasselt voor meer informatie. V.F.

Tussen 10u en 18u kunnen hippe mamma's, pappa's en grootouders voor de allereerste keer terecht in de centrale hal van het Hasseltse Modemuseum voor een stockverkoop van baby- en kinderartikelen. Het museum werkte daarvoor samen met verschillende Limburgse kinderwinkels, waaronder Chat Mechant, Baby de Luxe, Juffrouw Ooievaar en Jill en Juul. Kinderen zelf zijn ook welkom en kunnen zich - terwijl de ouders kruippakjes en speelgoedauto's op de kop tikken - vermaken in de georganiseerde kinderopvang. Wie wil kan ook een bezoekje brengen aan de lopende expo 'The Future That Never Was', die voor de gelegenheid slechts 3 euro zal kosten. Bezoek de website van het Modemuseum Hasselt voor meer informatie. V.F.