Nog geen idee voor Valentijn? Dan kan u uw geliefde meenemen naar Luik. Niet romantisch? Nog niet. Maar op 5 februari strijkt daar de 'Las Vegas Wedding Chapel' neer. Die biedt hondervijftig koppels de gelegenheid op 12 en 13 februari 'voor de lol' in het huwelijk te treden, net als in de beroemde Amerikaanse stad.

Het initiatief komt van Rachel Licata en Philippe Poncin, die allebei met hun evenementenbureau (Ma plus belle histoire en Blue Banana) een unieke Valentijn willen aanbieden. De kapel wordt opgebouw in de Galeries Saint-Lambert en heeft plaats in aanwezigheid van dubbelgangers van Elvis Presley en Marylin Monroe. De trouwers krijgen een jurk, smoking en bloemen. Ze ontvangen ook een fake trouwcertificaat.

Wie op z'n Amerikaans wil trouwen moet wel een 'wedding pass' zien te bemachtigen bij de handelaars van de Galerie Saint-Lambert.

Belga/AH

Info: www.lasvegasweddinginliege.be

Nog geen idee voor Valentijn? Dan kan u uw geliefde meenemen naar Luik. Niet romantisch? Nog niet. Maar op 5 februari strijkt daar de 'Las Vegas Wedding Chapel' neer. Die biedt hondervijftig koppels de gelegenheid op 12 en 13 februari 'voor de lol' in het huwelijk te treden, net als in de beroemde Amerikaanse stad. Het initiatief komt van Rachel Licata en Philippe Poncin, die allebei met hun evenementenbureau (Ma plus belle histoire en Blue Banana) een unieke Valentijn willen aanbieden. De kapel wordt opgebouw in de Galeries Saint-Lambert en heeft plaats in aanwezigheid van dubbelgangers van Elvis Presley en Marylin Monroe. De trouwers krijgen een jurk, smoking en bloemen. Ze ontvangen ook een fake trouwcertificaat. Wie op z'n Amerikaans wil trouwen moet wel een 'wedding pass' zien te bemachtigen bij de handelaars van de Galerie Saint-Lambert. Belga/AHInfo: www.lasvegasweddinginliege.be