De moderne trouwbeurs wil een inspiratiebron én een feest zijn om zo toekomstige bruidsparen te tonen hoe hun huwelijk eruit kan zien. De exposanten van de beurs laten zien aan de aanwezigen hoe hun droombruiloft werkelijkheid kan worden. Je kan er tijdens een hapje en drankje praten met de professionals en je huwelijk tot in de puntjes plannen met allerlei leuke details.

Op de agenda

Droom je weg bij Pinterestborden van bruiloften? Kom dan zeker langs, want deze professionals weten hoe ze plaatjes moeten omzetten in realiteit. Van 9.30u tot 10.30 wordt er een ontbijt georganiseerd, wat de gelegenheid schept om te praten met een ervaren weddingplanner. Om 10.30 zwaait de beurs de deuren open tot 21.30u. In de namiddag worden er workshops DIY georganiseerd, zodat je zelf aan de slag kan om decoratie voor je trouw te knutselen. Om half zeven is een modeshow met trouwjurken onder begeleiding van de band Marty & The Magic Minds. Na de modeshow drinken de aanwezigen samen gezellig een cocktail.

Sociaal geëngageerd

In het kader van haar campagne WOMEN4WAPA organiseert WAPA tijdens de Marry Me! beurs een "bruiloft" tombola. De opbrengst komt ten goede aan de bouw van de Unyama kraamkliniek. WAPA is een organisatie die ontwikkelingssamenwerking een nieuw gezicht wil geven: het gezicht van de subsidiariteit. Ze werven fondsen om kleine plaatselijke organisaties in post-conflict landen wereldwijd te financieren die strijden voor de herintegratie van oorlogsslachtoffers. Zo draagt WAPA bij tot het herstel en het versterken van de lokale capaciteiten.

Praktisch

Studio 202

Boondaelsteenweg 202

1050 Brussel

Tickets: 8.50 euro in voorverkoop, 10 euro aan de kassa

Surf voor meer info naar www.marrymebylabelle.com/

De moderne trouwbeurs wil een inspiratiebron én een feest zijn om zo toekomstige bruidsparen te tonen hoe hun huwelijk eruit kan zien. De exposanten van de beurs laten zien aan de aanwezigen hoe hun droombruiloft werkelijkheid kan worden. Je kan er tijdens een hapje en drankje praten met de professionals en je huwelijk tot in de puntjes plannen met allerlei leuke details. Op de agendaDroom je weg bij Pinterestborden van bruiloften? Kom dan zeker langs, want deze professionals weten hoe ze plaatjes moeten omzetten in realiteit. Van 9.30u tot 10.30 wordt er een ontbijt georganiseerd, wat de gelegenheid schept om te praten met een ervaren weddingplanner. Om 10.30 zwaait de beurs de deuren open tot 21.30u. In de namiddag worden er workshops DIY georganiseerd, zodat je zelf aan de slag kan om decoratie voor je trouw te knutselen. Om half zeven is een modeshow met trouwjurken onder begeleiding van de band Marty & The Magic Minds. Na de modeshow drinken de aanwezigen samen gezellig een cocktail. Sociaal geëngageerd In het kader van haar campagne WOMEN4WAPA organiseert WAPA tijdens de Marry Me! beurs een "bruiloft" tombola. De opbrengst komt ten goede aan de bouw van de Unyama kraamkliniek. WAPA is een organisatie die ontwikkelingssamenwerking een nieuw gezicht wil geven: het gezicht van de subsidiariteit. Ze werven fondsen om kleine plaatselijke organisaties in post-conflict landen wereldwijd te financieren die strijden voor de herintegratie van oorlogsslachtoffers. Zo draagt WAPA bij tot het herstel en het versterken van de lokale capaciteiten.Praktisch Studio 202Boondaelsteenweg 2021050 BrusselTickets: 8.50 euro in voorverkoop, 10 euro aan de kassa Surf voor meer info naar www.marrymebylabelle.com/