Hillary Clinton zou volgens de Republikeinse presidentskandidaat, de definitieve nominatie is nog niet binnen, te hard haar vrouw-zijn uitspelen. Clinton diende Trump al van antwoord, maar Zach en Zebby Wahls besloten om de denigrerende uitspraak om te zetten in een grappig idee.

Donderdag lanceerden ze hun 'The Woman Card(s)'-kaartspel, waarbij elke speelkaart voorzien is van een inspirerende vrouw. Naast Hillary Clinton prijken ook Beyoncé en rechter van het Hooggerechtshof Ruth Bader Ginsburg op de kaarten.

De Kickstartercampagne duurt nog 22 dagen, maar na enkele uren haalden de heren al hun gevraagde 5000 dollar binnen. Ondertussen is het bedrag al opgelopen tot 106 000 dollar. 'De respons die we kregen is gelijklopend met de reacties die de uitspraken van Donald Trump teweegbrengen', vertelde Zach aan A Plus. 'En in plaats van te focussen op negatieve uitspraken, willen wij graag deze dertien vrouwen eren. De kaarten werden niet altijd in hun voordeel gedeeld.' (AB)

Hillary Clinton zou volgens de Republikeinse presidentskandidaat, de definitieve nominatie is nog niet binnen, te hard haar vrouw-zijn uitspelen. Clinton diende Trump al van antwoord, maar Zach en Zebby Wahls besloten om de denigrerende uitspraak om te zetten in een grappig idee.Donderdag lanceerden ze hun 'The Woman Card(s)'-kaartspel, waarbij elke speelkaart voorzien is van een inspirerende vrouw. Naast Hillary Clinton prijken ook Beyoncé en rechter van het Hooggerechtshof Ruth Bader Ginsburg op de kaarten. De Kickstartercampagne duurt nog 22 dagen, maar na enkele uren haalden de heren al hun gevraagde 5000 dollar binnen. Ondertussen is het bedrag al opgelopen tot 106 000 dollar. 'De respons die we kregen is gelijklopend met de reacties die de uitspraken van Donald Trump teweegbrengen', vertelde Zach aan A Plus. 'En in plaats van te focussen op negatieve uitspraken, willen wij graag deze dertien vrouwen eren. De kaarten werden niet altijd in hun voordeel gedeeld.' (AB)