Treat Yo Self: Lotte

Treat Yo Self: Lotte
© -

Lotte Philipsen

Treat Yo Self © -

Ontbijten doen we bij Charlie's in de Antwerpse volkstraat. 'Charlie's Breakfast' is anders dan andere ontbijtformules en zorgt voor een lekkere en verrassende start van de verwendag. Ook de liefde van de vrouw gaat door de maag.

Treat Yo Self © -

Fairtrade chocolade, daar mag je toch méér van eten, nietwaar? Zo draag ik niet enkel zorg voor mezelf, maar ook voor de cacaoboeren.

Treat Yo Self © -

Op een dag als deze rek ik enkele uren uit om de verslavende reeks van Karl Ove Knausgard te lezen. Ondertussen doet een huiself hopelijk de afwas.

Treat Yo Self © -

Mijn favoriete beauty-adresje is de Lush-winkel op de Meir. Sommige mensen laten zich afschrikken door de geurencocktail die je al van heinde en verre kan ruiken, maar ik word er als een insect naartoe gezogen. Op een Treat Yo Self-dag mag ik mezelf hier uiteraard helemaal laten gaan.

Treat Yo Self © -

Mezelf trakteren doe ik met de 'Oui'-collectie van Sessun. Niet omdat ik ga trouwen, maar omdat deze kraakwitte collectie mijn liefde voor de lente (minus de pollen) doet aanwakkeren.

Treat Yo Self © -

Op een verwendag passeren we langs Sens d'Or in Gent om een nicheparfum uit te kiezen. Samen met het personeel zoek ik naar een geur die perfect bij me past.