Treat Yo Self: Katrin

Treat Yo Self: Katrin
© stackmagazines

Reed Krakoff Micro Anarchy handtas

Ik ben allicht de moeilijkste persoon ter wereld wanneer het op handtassen aankomt: 1 verkeerde naad of ritssluiting en ik moet er niets meer van weten. Dit exemplaar van Reed Krakoff beantwoordt volledig aan mijn eisen en de kleur maakt het toch net dat ietsje specialer. Perfect om even excessief voor te sparen, en dan jezelf te belonen.

Peterschap van een dier in de Antwerpse Zoo of Planckendael © REUTERS

Soms is jezelf verwennen iets doen voor een ander. Voor slechts 125/250/500 euro per jaar word je peter of meter van een dier in de Antwerpse Zoo of Planckendael. Je zorgt hiermee niet enkel dat je dier een fijn verblijf heeft, maar je steunt ook direct het CRC, dat internationale kweekprogramma's van bedreigde diersoorten onderzoekt en beheert, onderzoekt hoe dieren zich optimaal in hun vel kunnen voelen in dierenparken en dieren in hun natuurlijke omgeving, op vele plaatsen in de wereld, beschermt.

Stack Magazines

Als notoir tijdschriftverzamelaar neem ik in ieder land wel een kijkje in de krantenwinkel op zoek naar mooi vormgegeven magazines met originele content. Stack Magazine verzamelt voor jou de meest unieke printwerkjes en sturen maandelijks een exemplaar op. Je weet nooit wat er door je brievenbus zal glijden, maar je weet wel dat je aangenaam verrast zal zijn.

Fujifilm INSTAX Instant Smartphone Printer

Ik ben al helemaal gek op mijn Instax Mini camera'tje (mag ik ze in alle kleuren, toe?) maar deze printer die je aansluit op je smartphone maakt van iedere digitale foto meteen een analoge afdruk. Hebben!

Lost Cat - An Illustrated Meditation on Love, Loss, and What It Means To Be Human

Partners Caroline Paul en Wendy MacNaughton werkten samen aan dit boek dat uit hun vingers kwam gevloeid toen hun eigen kat steeds wegliep. Filosofie, humor en prachtige tekeningen; ik was meteen verkocht.

Cactussen © -

Een beetje groen in huis maakt het verschil, maar jammer genoeg weet iedere plant in mijn bijzijn snel de geest te geven. Cactussen zijn de perfecte low maintenance oplossing en bij Ikea hebben ze bijzonder vrolijke exemplaren.