De Belgische modeontwerper Tim Van Steenbergen opent samen met Yoeri Vanlangendonck en Brecht Callewaert een kunstgalerij in Antwerpen.

De galerij zal focussen op modernisme en constructivisme rond Art Abstrait, Art Construit, Formes, G58 en de Nieuwe Vlaamse School. Van Steenbergen staat onder andere in voor de compositie van de tentoonstellingen die er zullen plaats vinden.

Vanaf 9 november kan je er terecht voor de eerste tentoonstelling die hulde brengt aan de Antwerpse constructivist Guy Vandenbranden. (RDM)

De galerij is open vanaf 9 november en vervolgens op woens- don-, vrij- en zaterdag vanaf 13h tot 18h en dit voor een periode van vijf weken.

De Belgische modeontwerper Tim Van Steenbergen opent samen met Yoeri Vanlangendonck en Brecht Callewaert een kunstgalerij in Antwerpen. De galerij zal focussen op modernisme en constructivisme rond Art Abstrait, Art Construit, Formes, G58 en de Nieuwe Vlaamse School. Van Steenbergen staat onder andere in voor de compositie van de tentoonstellingen die er zullen plaats vinden. Vanaf 9 november kan je er terecht voor de eerste tentoonstelling die hulde brengt aan de Antwerpse constructivist Guy Vandenbranden. (RDM)