Op 23 november worden er enkele foto's van een veertienjarige Kate Moss geveild. Er wordt verwacht dat de foto's ten minste voor 1200 Britse Pond verkocht zullen worden. Dat meldt de Britse Vogue.

De foto's dateren van 1988 en werden genomen door fotograaf David Ross. "Kate was een heel leuk model om mee samen te werken. Ze ziet er uit als een rebelse tiener, maar was ook heel 'down to earth'. Ze was heel eerlijk en voelde zich niet superieur, wat het makkelijk maakte om met haar samen te werken." (RDM)

Op 23 november worden er enkele foto's van een veertienjarige Kate Moss geveild. Er wordt verwacht dat de foto's ten minste voor 1200 Britse Pond verkocht zullen worden. Dat meldt de Britse Vogue. De foto's dateren van 1988 en werden genomen door fotograaf David Ross. "Kate was een heel leuk model om mee samen te werken. Ze ziet er uit als een rebelse tiener, maar was ook heel 'down to earth'. Ze was heel eerlijk en voelde zich niet superieur, wat het makkelijk maakte om met haar samen te werken." (RDM)