Ryan Wiggins kreeg op zijn tiende het verdict, hij lijdt aan het syndroom van Asperger. De tiener kreeg en krijgt nog steeds elke dag te maken met pestkoppen die hem het leven zuur maken. 'Eerst werd ik uitgescholden, daarna ging het over in fysieke aanvallen en dreigementen', vertelt Ryan aan Daily Mail.

'Zal er ooit een dag komen waarop ik echt gelukkig zal zijn', klinkt het hartverscheurend in de video. Ryan besloot om zijn verhaal te vertellen en hij deelde het via het YouTubekanaal Anna Kennedy Online, een organisatie die werkt rond de bewustwording rond autisme, in het kader van de Britse antipestweek.

Ryan Wiggins kreeg op zijn tiende het verdict, hij lijdt aan het syndroom van Asperger. De tiener kreeg en krijgt nog steeds elke dag te maken met pestkoppen die hem het leven zuur maken. 'Eerst werd ik uitgescholden, daarna ging het over in fysieke aanvallen en dreigementen', vertelt Ryan aan Daily Mail. 'Zal er ooit een dag komen waarop ik echt gelukkig zal zijn', klinkt het hartverscheurend in de video. Ryan besloot om zijn verhaal te vertellen en hij deelde het via het YouTubekanaal Anna Kennedy Online, een organisatie die werkt rond de bewustwording rond autisme, in het kader van de Britse antipestweek.