'Het geven van borstvoeding maakt hen geen mindere soldaten', klinkt het bij Tara Ruby, fotografe van de bewuste foto. Toen ze hoorde dat in de basis Fort Bliss een ruimte was ingericht om nieuwe mama's op een rustige manier borstvoeding te laten geven, wilde ze met een mooie foto de ruimte inrichten.

Tara, zelf een voormalige Air Force-militair, weet als geen ander hoe moeilijk het is om kinderen te combineren met het leger. 'Toen ik bevallen was van mijn eerste kindje moest ik me behelpen in lege kantoren en badkamers om te kunnen afkolven. Ik ben blij dat deze basis nu voorzieningen heeft voor moeders.'

De fotografe slaagde erin om tien vrouwen te overtuigen om in hun uniform te poseren en borstvoeding te geven.'Dit beeld helpt ons te tonen dat vrouwen gewoon soldaat kunnen zijn én tegelijk ook voor hun kinderen kunnen zorgen. Moeders moet ondersteund worden zodat ze dit alletwee kunnen doen', vertelde Tara aan Some Parenting. (AB)

'Het geven van borstvoeding maakt hen geen mindere soldaten', klinkt het bij Tara Ruby, fotografe van de bewuste foto. Toen ze hoorde dat in de basis Fort Bliss een ruimte was ingericht om nieuwe mama's op een rustige manier borstvoeding te laten geven, wilde ze met een mooie foto de ruimte inrichten.Tara, zelf een voormalige Air Force-militair, weet als geen ander hoe moeilijk het is om kinderen te combineren met het leger. 'Toen ik bevallen was van mijn eerste kindje moest ik me behelpen in lege kantoren en badkamers om te kunnen afkolven. Ik ben blij dat deze basis nu voorzieningen heeft voor moeders.' De fotografe slaagde erin om tien vrouwen te overtuigen om in hun uniform te poseren en borstvoeding te geven.'Dit beeld helpt ons te tonen dat vrouwen gewoon soldaat kunnen zijn én tegelijk ook voor hun kinderen kunnen zorgen. Moeders moet ondersteund worden zodat ze dit alletwee kunnen doen', vertelde Tara aan Some Parenting. (AB)