De streetstyle fotograaf Yvan Rodic, beter bekend als The Face Hunter, heeft een nieuw boek uit. Hierin zien we het resultaat van zijn zoektocht naar mode in de straten van 30 steden over de hele wereld.

Deze zomer wil je je naast het zwembad neerleggen en een luchtig boek bij de hand hebben? Of je bent nog op zoek naar een nieuw kijkboek voor op de salontafel? Of je bent gewoon gek op modeboeken en streetstyle? Wel, dan zou het tweede boek van The Face Hunter misschien wel iets voor u kunnen zijn.

De wereld rond

Voor zijn nieuw werk 'A Year in the Life of Face Hunter, reisde Rodic een jaar lang de wereld rond en ging hij op zoek naar mode in de straat. In deze periode hield hij ook een soort van reisdagboek bij. Fragmenten hiervan zijn ook terug te vinden in het nieuwe boek.

Hij ging fotograferen in bekende modesteden zoals New York en Parijs, maar trok ook naar steden die minder bekend staan om hun hoog 'fashion-gehalte'. Voorbeelden hiervan zijn Beirut, Batumi, Seoul of Kiev. Maar The Face Hunter weet te verrassen en brengt de mode uit al deze steden naar de voorgrond. In Brussel heeft de streetstyle fotograaf jammer genoeg geen tussenstop gemaakt tijdens zijn lange reis.

The Face Hunter komt naar Brussel

Yvan Rodic komt zelf zijn nieuwe boek voorstellen in Brussel. Vrijdag 24 komt hij een woordje uitleg geven bij het boek in Hunting & Collecting in Brussel. Daar zal het boek ook verkrijgbaar zijn.

(LVR)

De streetstyle fotograaf Yvan Rodic, beter bekend als The Face Hunter, heeft een nieuw boek uit. Hierin zien we het resultaat van zijn zoektocht naar mode in de straten van 30 steden over de hele wereld. Deze zomer wil je je naast het zwembad neerleggen en een luchtig boek bij de hand hebben? Of je bent nog op zoek naar een nieuw kijkboek voor op de salontafel? Of je bent gewoon gek op modeboeken en streetstyle? Wel, dan zou het tweede boek van The Face Hunter misschien wel iets voor u kunnen zijn. De wereld rond Voor zijn nieuw werk 'A Year in the Life of Face Hunter, reisde Rodic een jaar lang de wereld rond en ging hij op zoek naar mode in de straat. In deze periode hield hij ook een soort van reisdagboek bij. Fragmenten hiervan zijn ook terug te vinden in het nieuwe boek. Hij ging fotograferen in bekende modesteden zoals New York en Parijs, maar trok ook naar steden die minder bekend staan om hun hoog 'fashion-gehalte'. Voorbeelden hiervan zijn Beirut, Batumi, Seoul of Kiev. Maar The Face Hunter weet te verrassen en brengt de mode uit al deze steden naar de voorgrond. In Brussel heeft de streetstyle fotograaf jammer genoeg geen tussenstop gemaakt tijdens zijn lange reis. The Face Hunter komt naar Brussel Yvan Rodic komt zelf zijn nieuwe boek voorstellen in Brussel. Vrijdag 24 komt hij een woordje uitleg geven bij het boek in Hunting & Collecting in Brussel. Daar zal het boek ook verkrijgbaar zijn.(LVR)