Sinds zijn oprichting haalt The Future Summit gerenommeerde trendwatchers, futurologen en professionals naar Brussel. Wie was dit jaar van de partij? Ontdek hieronder de gesprekken die we achter de schermen hadden met de sprekers.
"Filosoof van het dagelijkse leven" Alain de Botton vraagt zich af wat mensen vandaag drijft en gelukkig maakt.


Herman Konings is zaakvoerder van het Antwerpse trend- en toekomstonderzoeksbureau Pocket Marketing/nXt.

André Convents is afdelingshoofd van het Connect + Develop-programma van Procter & Gamble.

Futuroloog Mike Walsh, CEO van innovatie-onderzoeksbureau Tomorrow, kwam overgevlogen uit Australië om zijn inzichten rond de digitale generatie te delen.

Webondernemer en communicatietechnologie-expert Jo Caudron focuste zijn lezing op relevance marketing.

Anne Chapelle is CEO van het modebedrijf BVBA 32, dat onder meer de kledinglijnen van Ann Demeulemeester en Haider Ackermann produceert.

Generatie Y-expert Joeri Van den Bergh is mede-oprichter van InSites Consulting.
Jo Stenuit is assistant chief car designer van Mazda. Klik hier voor het filmpje.

Wim Denolf

Sinds zijn oprichting haalt The Future Summit gerenommeerde trendwatchers, futurologen en professionals naar Brussel. Wie was dit jaar van de partij? Ontdek hieronder de gesprekken die we achter de schermen hadden met de sprekers. "Filosoof van het dagelijkse leven" Alain de Botton vraagt zich af wat mensen vandaag drijft en gelukkig maakt. Herman Konings is zaakvoerder van het Antwerpse trend- en toekomstonderzoeksbureau Pocket Marketing/nXt.André Convents is afdelingshoofd van het Connect + Develop-programma van Procter & Gamble.Futuroloog Mike Walsh, CEO van innovatie-onderzoeksbureau Tomorrow, kwam overgevlogen uit Australië om zijn inzichten rond de digitale generatie te delen.Webondernemer en communicatietechnologie-expert Jo Caudron focuste zijn lezing op relevance marketing.Anne Chapelle is CEO van het modebedrijf BVBA 32, dat onder meer de kledinglijnen van Ann Demeulemeester en Haider Ackermann produceert.Generatie Y-expert Joeri Van den Bergh is mede-oprichter van InSites Consulting. Jo Stenuit is assistant chief car designer van Mazda. Klik hier voor het filmpje. Wim Denolf