Hebt u zelf ambitie om te gaan ontwerpen ? Het Belgische label Max & Lola, dat zich profileert met wat aparte en 'intelligente' kleren voor baby's en kinderen, geeft u de kans.

De opdracht bestaat erin een jurkje voor een meisje tussen 2 en 18 jaar te tekenen. Een professionele jury, onder wie de ontwerpers van Max & Lola, selecteren de tien beste ontwerpen. Die worden dan voorgelegd aan de bezoekers van de website van het label, die hun stem kunnen uitbrengen. De winnende creatie wordt opgenomen in de zomercollectie voor 2010.

Deelnemen kan via maxlola.skynetblogs.be. De wedstrijd loopt van 10 juni tot en met 8 juli.

Ann Heylens.

Hebt u zelf ambitie om te gaan ontwerpen ? Het Belgische label Max & Lola, dat zich profileert met wat aparte en 'intelligente' kleren voor baby's en kinderen, geeft u de kans.De opdracht bestaat erin een jurkje voor een meisje tussen 2 en 18 jaar te tekenen. Een professionele jury, onder wie de ontwerpers van Max & Lola, selecteren de tien beste ontwerpen. Die worden dan voorgelegd aan de bezoekers van de website van het label, die hun stem kunnen uitbrengen. De winnende creatie wordt opgenomen in de zomercollectie voor 2010. Deelnemen kan via maxlola.skynetblogs.be. De wedstrijd loopt van 10 juni tot en met 8 juli. Ann Heylens.