Toen ik enkele weken geleden tekende om deel te nemen aan de Inner Strength Challenge van Tao en mijn eerste trainingsweken achter de rug had voelde ik me alsof ik de wereld aankon. Als een labradorpuppy die dagelijks speed door zijn PedigreePal krijgt dreunde ik tegen de dag aan om mezelf 's avonds in allerlei spierverstevigende posities te wurmen. Ik Deed Aan Sport, ik zorgde voor mijn lichaam en ik verkreeg het recht om afkeurend te klikken met mijn tong wanneer bezoekers zich een pleuris hijgden bij het bestijgen van mijn traphal. Mijn arrogantie heeft me echter karmapunten (en lenigheid) gekost.

Ziet u, ik ben met een huppeltje in mijn Nikes naar de modeweken vertrokken; rekkers, gewichtjes en mijn lijst met oefeningen in de koffer, rotsvast overtuigd dat ik het in een door magere modellen omgeven Londen en Milaan wel zou volhouden. Ik grinnik nog als ik eraan terugdenk. De Fashion Weeks en een work-out regime, de twee lijken me onverzoenbaar. (Werkelijk Tiany -die naar verluidt een behoorlijk beest van een core strength heeft- what's your secret?)

Modeweken, dat is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat op metro's hoppen (Quadriceps, Triceps Surae) naar shows lopen (Quadriceps, hamstring, adductoren), trappen afhuppelen op hakken (musculus soleus, musculus triceps surae, musculus gastrocnemius) en razendsnel verslagen tikken (abductor pollicis longus, buigpezen). De weg zoeken terwijl je je een stadskaart, een paraplu, een iPhone en een beker warme drank in je armen geklemd houdt (musculus pronator teres, musculus brachioradialis) en jezelf groot proberen maken omdat er weer maar eens een S op je uitnodiging gekrabbeld stond (musculus triceps surae, musculus gastrocnemius, musculus scalenus anterior).
Hoopvol je buik intrekken wanneer je langs Tommie Ton wandelt (musculus rectus abdominis, musculus pyramidalis), razendsnel reageren als Miroslava Duma de show verlaat (musculus scalenus anterior) , hartstochtelijk huilen wanneer je SD-kaart tussen de tramsporen stuitert (musculus orbicularis oris, musculus orbicularis oculi ) en een gat in de lucht springen bij die Marni-uitnodiging die op je hoofdkussen ligt (Quadriceps, Triceps Surae). Mijn excuses dus, beste Elodie, best Wout, beste Maarten en beste Frank; ik heb de voorbije drie weken niet echt aan sport gedaan, het ontbrak me aan uw goede raad en de nodige steun van mijn sportmaatjes om mezelf in ganzenpas te laten zakken.

Weet echter dat ik op dit eigenste moment vol goede moed mijn yogamat aan het stofzuigen ben. Dat zijn 275 calorieën verbrand, nog voor ik begin!

Uw verloren schaap,

Katrin Swartenbroux

Toen ik enkele weken geleden tekende om deel te nemen aan de Inner Strength Challenge van Tao en mijn eerste trainingsweken achter de rug had voelde ik me alsof ik de wereld aankon. Als een labradorpuppy die dagelijks speed door zijn PedigreePal krijgt dreunde ik tegen de dag aan om mezelf 's avonds in allerlei spierverstevigende posities te wurmen. Ik Deed Aan Sport, ik zorgde voor mijn lichaam en ik verkreeg het recht om afkeurend te klikken met mijn tong wanneer bezoekers zich een pleuris hijgden bij het bestijgen van mijn traphal. Mijn arrogantie heeft me echter karmapunten (en lenigheid) gekost. Ziet u, ik ben met een huppeltje in mijn Nikes naar de modeweken vertrokken; rekkers, gewichtjes en mijn lijst met oefeningen in de koffer, rotsvast overtuigd dat ik het in een door magere modellen omgeven Londen en Milaan wel zou volhouden. Ik grinnik nog als ik eraan terugdenk. De Fashion Weeks en een work-out regime, de twee lijken me onverzoenbaar. (Werkelijk Tiany -die naar verluidt een behoorlijk beest van een core strength heeft- what's your secret?) Modeweken, dat is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat op metro's hoppen (Quadriceps, Triceps Surae) naar shows lopen (Quadriceps, hamstring, adductoren), trappen afhuppelen op hakken (musculus soleus, musculus triceps surae, musculus gastrocnemius) en razendsnel verslagen tikken (abductor pollicis longus, buigpezen). De weg zoeken terwijl je je een stadskaart, een paraplu, een iPhone en een beker warme drank in je armen geklemd houdt (musculus pronator teres, musculus brachioradialis) en jezelf groot proberen maken omdat er weer maar eens een S op je uitnodiging gekrabbeld stond (musculus triceps surae, musculus gastrocnemius, musculus scalenus anterior). Hoopvol je buik intrekken wanneer je langs Tommie Ton wandelt (musculus rectus abdominis, musculus pyramidalis), razendsnel reageren als Miroslava Duma de show verlaat (musculus scalenus anterior) , hartstochtelijk huilen wanneer je SD-kaart tussen de tramsporen stuitert (musculus orbicularis oris, musculus orbicularis oculi ) en een gat in de lucht springen bij die Marni-uitnodiging die op je hoofdkussen ligt (Quadriceps, Triceps Surae). Mijn excuses dus, beste Elodie, best Wout, beste Maarten en beste Frank; ik heb de voorbije drie weken niet echt aan sport gedaan, het ontbrak me aan uw goede raad en de nodige steun van mijn sportmaatjes om mezelf in ganzenpas te laten zakken. Weet echter dat ik op dit eigenste moment vol goede moed mijn yogamat aan het stofzuigen ben. Dat zijn 275 calorieën verbrand, nog voor ik begin! Uw verloren schaap, Katrin Swartenbroux