Na Prada met LG en Armani met Samsung is het de beurt aan Tag Heuer, gespecialeerd in luxe sporthorloges, om een gsm te lanceren. Het merk brengt samen met ModeLabs een super-de-luxe (ietwat decadent) exemplaar en een soberdere versie op de markt.

De "Meridiist Diamant"-gsm bevat 228 tot 1.232 diamanten, al naargelang de keuze van de klant (van 1,3 tot 7,4 karaat). De prijs varieert tussen 8.900 en 30.000 euro. Echte alligatorhuid bedekt de achterkant.

De "Meridiist Black PVD" is sobererder en zoals de naam al suggereert helemaal in het zwart uitgevoerd. Met het strakke design wil Tag Heuer zijn symathie voor de autosport symboliseren. Het toestelletje kost 4.500 euro.

Beide mobieltjes hebben dankzij dubbel saffieren glas van 60,5 karaat een scherm dat zichtbaar blijft in de zon. Trouw aan zijn horlogetraditie heeft de fabrikant bij beide modellen bovenaan een digitale horloge geïntegreerd. Ze kan ook als chronometer gebruikt worden. Verder bevatten de gsm's een digitaal fototoestel van 2 megapixels en een batterij om zeven uur lang te bellen.

De mobiele telefoons zijn te koop op de site van Tag Heuer. Later komen ze ook bij de juwelier.

Ann Heylens.

Na Prada met LG en Armani met Samsung is het de beurt aan Tag Heuer, gespecialeerd in luxe sporthorloges, om een gsm te lanceren. Het merk brengt samen met ModeLabs een super-de-luxe (ietwat decadent) exemplaar en een soberdere versie op de markt.De "Meridiist Diamant"-gsm bevat 228 tot 1.232 diamanten, al naargelang de keuze van de klant (van 1,3 tot 7,4 karaat). De prijs varieert tussen 8.900 en 30.000 euro. Echte alligatorhuid bedekt de achterkant. De "Meridiist Black PVD" is sobererder en zoals de naam al suggereert helemaal in het zwart uitgevoerd. Met het strakke design wil Tag Heuer zijn symathie voor de autosport symboliseren. Het toestelletje kost 4.500 euro. Beide mobieltjes hebben dankzij dubbel saffieren glas van 60,5 karaat een scherm dat zichtbaar blijft in de zon. Trouw aan zijn horlogetraditie heeft de fabrikant bij beide modellen bovenaan een digitale horloge geïntegreerd. Ze kan ook als chronometer gebruikt worden. Verder bevatten de gsm's een digitaal fototoestel van 2 megapixels en een batterij om zeven uur lang te bellen.De mobiele telefoons zijn te koop op de site van Tag Heuer. Later komen ze ook bij de juwelier.Ann Heylens.